Waarom een drone meenemen op reis? 🡪 3 goede redenen!

Ga je binnenkort voor lange tijd op reis en zit je er over na te denken om een drone aan te schaffen? Dan zeggen wij: niet twijfelen, maar doen! Dronebeelden zijn geweldig om te maken en de foto’s zijn een fantastische herinnering van een mooie (wereld)reis. Ben je toch nog niet overtuigd? Hieronder geven we je 3 goede redenen om een drone mee te nemen op reis.

Unieke drone foto’s van je reis

Reizen is iets speciaals en doe je waarschijnlijk niet dagelijks. Zo’n geweldig moment in je leven wil je natuurlijk op een unieke manier vastleggen. En laten drones daar nou het perfecte middel voor zijn. Met een drone kun je (bijna) overal vliegen en foto’s maken op plekken waar je normaal niet kunt komen. Ook biedt het een compleet ander perspectief en kun je je creatieve brein er lekker op los laten gaan!

Kleine drones zijn makkelijk mee te nemen

Mocht je nog twijfelen of het lastig is om een drone mee te nemen op reis: het antwoord is ‘nee’. Met de komst van lichtgewicht drones zoals de DJI MINI 2 of DJI MINI 3 is het super easy geworden om een drone ten alle tijde met je mee te nemen. Met de koffer en extra batterijen erbij blijft het gewicht nog steeds onder de kilo en het fijne is: de koffer past ook nog makkelijk in je tas. Aan een normale rugtas heb je al genoeg om een drone mee te nemen en aan de slag te gaan met drone fotografie. Ideaal!

Drone foto’s en video’s verkopen

Heb je een passie voor fotografie en zou je er eigenlijk best meer mee willen doen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Als je foto’s van hoge kwaliteit maakt kun je er namelijk ook voor kiezen om jezelf aan te melden voor diverse stock fotografie websites zoals Adobe en Shutterstock. Hier kan iedere hobbyist zich gratis aanmelden en foto’s uploaden. Houd er overigens wel rekening mee dat de concurrentie fors is en wanneer je hier echt een goede boterham mee wilt verdienen, je er veel tijd en moeite in moet steken. Maar hé, ieder begin telt!

Waar wil jij naar toe reizen met een drone?

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er genoeg goede redenen om een drone mee te nemen tijdens je (wereld)reis. Weet jij al waar je naar toe gaat en op welke bestemmingen je de meeste geweldige drone foto’s wilt schieten? Plaats dan een reactie onder deze pagina en we wensen je alvast heel veel plezier toe!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.