Vriendinnenweekend boeken? 5 leuke plekken om naar toe te gaan!

Zit je er aan te denken om het nieuwe jaar goed te beginnen en een gezellig vriendinnenweekend te boeken? Wat een mooi vooruitzicht! Dat klinkt inderdaad een geweldig idee, waar jouw vriendinnen je vast en zeker dankbaar voor zijn. Nu alleen nog een leuke plek vinden om naar toe te gaan! Daarom dezel we hieronder 5 leuke plekken voor een vriendinnenweekend in Nederland.

Scheveningen

Scheveningen is een van de leukste plekken voor een vriendinnenweekend. Niet alleen vanwege de gezellige boulevard, maar zeker ook door het fijne strand, de leuke beachbars en de mogelijkheid om een dagje te gaan shoppen in Den Haag. Daarnaast is er ook een groot aanbod qua hotels en vakantieparken. Ga je met een grote groep vriendinnen? Bekijk dan eens hier een overzicht met vakantiehuis 16 personen.

Texel

Voor een vriendinnenweekend in Nederland kun je natuurlijk ook op de boot stappen naar de Waddeneilanden. Texel is het grootste eiland en hier is dan ook het meeste te doen. Ga je tijdens de zomer? Neem dan zeker je bikini mee en geniet van heerlijke stranddagen. Terwijl je ook gezellig op het terras kunt plaatsnemen bij de sfeervolle badplaats De Koog. Ook kun je op Texel leuke activiteiten ondernemen zoals kaas proeven, bier proeven of zeehondjes spotten!

Amsterdam

Nog een leuke plek voor een vriendinnenweekend is een bezoek aan onze hoofdstad Amsterdam. Hier kun je een gezellige dag shoppen, lekker uit eten of een gezellige rondvaart boeken. Daarnaast kun je in Amsterdam tal van leuke hotels boeken die jouw weekendje weg helemaal compleet maken. Verblijf je liever op een vakantiepark in de buurt waar je een groot vakantiehuis kunt huren? Neem dan eens een kijkje in deze lijst met vakantiehuis 14 personen

Veluwe

Trek je liever met z’n allen de natuur in? Dan is de Veluwe een leuke plek voor een vriendinnenweekend. Hier kun je samen een leuke fietstocht maken of pittoreske dorpjes en gezellig steden bezoeken. Zo zijn Arnhem, Otterlo en Apeldoorn leuke plekken om naar toe te gaan. En het fijne is: op de Veluwe hoeft het niet moeilijk te zijn om een leuke groepsaccommodatie te vinden. Soms zelfs met sauna, jacuzzi en zwembad. Dat wordt dus genieten geblazen!

Friesland

Wordt het mooi weer tijdens het vriendinnenweekend? Dan is het een leuk idee om naar Friesland te gaan en met z’n allen een boot te huren. Zo kun je gezellig samen varen over de Friese Meren en de overige vaarwateren. En het leuke is: tussendoor zijn er genoeg leuke dorpjes om aan te meren en even op het terras te ploffen. Dat klinkt niet verkeerd toch?

Waar ga jij een vriendinnenweekend boeken?

Hopelijk hebben bovenstaande tips je een paar leuke ideeën gegeven voor een vriendinnenweekend in Nederland. We zijn nieuwsgierig waar jij naar toe gaat en wensen je alvast super veel plezier toe. Geniet ervan!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.