De juiste rijinstructeur vinden

Zodra je de leeftijd bereikt om rijlessen te gaan volgen, wil je natuurlijk zo snel mogelijk beginnen. Het is van groot belang om te gaan kijken welke rijinstructeur goed bij jou past. Een goede instructeur zorgt ervoor dat jij het auto rijden op de juiste manier gaat leren zonder dat je je bijvoorbeeld onveilig voelt of dat er veel stress bij komt kijken. We hebben een aantal tips voor je op een rij gezet om de juiste rijinstructeur te kunnen vinden!

Doe navraag in je omgeving

Het eerste wat je kunt doen, is navragen in je omgeving of zij een goede instructeur kennen. Mogelijk dat één of meerdere vrienden, een familielid of een buurman nog niet zo lang geleden rijles heeft gevolgd en zijn ervaringen met jou kan delen. 

Online naar instructeurs zoeken

Het is natuurlijk ook een optie om online te gaan zoeken naar rijinstructeurs. De meeste aanbieders hebben een eigen website die eenvoudig te vinden zijn via onder andere de zoekmachine van Google. Je typt in: rijschool in Amsterdam (vervang voor de plaatst waar jij woont) en er komen voldoende zoekresultaten. Je kunt ook gebruik maken van bedrijvengidsen. 

Doe eerst een proefles

Voordat je daadwerkelijk een pakket bij een instructeur gaat aanschaffen, raden we je aan om eerst een proefles te doen. De meeste bieden dit aan, doen ze dit niet, kun je wat ons betreft beter even verder kijken. Tijdens de proefles kun je zelf beoordelen of de  instructeur naar wens is en of je verwacht dat de lesmethode bij jou past. 

Kijk goed naar de tarieven

Het laatste wat we je mee willen geven, is om goed te kijken naar de prijzen die verschillende instructeurs hanteren. Er kan soms een wereld van verschil in zitten en je wilt natuurlijk niet teveel betalen. Vraag ook na of rijinstructeur momenteel een actie heeft lopen waar je gebruik van kunt maken. 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.