De beste reisbestemmingen in de hele wereld

Nu de wereld steeds toegankelijker wordt, zijn er talloze plaatsen om te bezoeken en op vakantie te gaan. Van het verkennen van nieuwe landen tot het vinden van verborgen juweeltjes in je eigen achtertuin, er is geen tekort aan dingen om te doen. Sommige plekken zijn echter populairder dan andere plaatsen. Welke plaatsen zijn dit? Dat lees je hier!

Las Vegas

Las Vegas is de grootste stad in Nevada en de provinciehoofdstad van Clark County. Het is gelegen in de Mojave woestijn van Zuid-Nevada, ook bekend als de “City of Lights” vanwege de ongeveer 4.000 lichten. Las Vegas werd in 1905 gesticht als een spoorweg stad en werd bekend om zijn gokgelegenheden, maar is sindsdien gediversifieerd in entertainment en gastvrijheid. Dit is de perfecte plek voor iemand die even uit zijn dak wilt gaan!

Londen

Londen is een geweldige stad waar veel te zien en te doen is. Er zijn veel goede restaurants, zoals Nando’s, Wagamama en Pret A Manger. Bezoek de Tower of London en Buckingham Palace, of ga naar het British Museum of de National Gallery voor kunstliefhebbers. Londen heeft veel parken waar je kunt genieten van de natuur in een stedelijke omgeving zoals Hyde Park of Regent’s Park. Hier moet je zeker 1 keer in je leven zijn geweest!

Parijs

In Parijs kun je de Eiffeltoren bezoeken en de prachtige lichtstad zien. Je kunt ook een bezoek brengen aan het Louvre en enkele van de beroemdste kunstwerken ter wereld bekijken. De Arc de Triomphe is een andere geweldige plek om bezienswaardigheden te bekijken, waar je het graf van Napoleon kunt zien. De Notre Dame kathedraal is een andere populaire attractie in deze stad, die al sinds 1345 bestaat. Het wordt beschouwd als een van de mooiste kathedralen van Frankrijk, dus het is zeker de moeite waard om een ​​kijkje te nemen terwijl je daar bent. Tot slot, als je langs een drukke straat met winkels en restaurants wilt lopen terwijl je geniet van een fantastisch uitzicht op deze verbazingwekkende historische stad, dan is een bezoek aan de Champs Elysees ten zeerste aan te raden.

Florence

Florence is een stad in Italië. Het is de hoofdstad van de regio Toscane en de thuisbasis van enkele van de meest indrukwekkende Renaissance architectuur in Italië. De stad heeft ongeveer 350.000 inwoners en is een van de meest bezochte plaatsen in heel Europa. De kathedraal van Florence, ook bekend als Santa Maria del Fiore, werd in 1436 na twaalf jaar bouwen voltooid door Filippo Brunelleschi. De kathedraal kan ongeveer 20.000 mensen tegelijk bevatten. Zeker een bezoekje waard!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.