Beroemde plaatsen die je gezien moet hebben

Als je reist, wil je zoveel mogelijk doen. Misschien heb je je zinnen gezet op een bezoek aan de piramides van Egypte of wandelen in Machu Picchu in Peru, maar als je op zoek bent naar nieuwe activiteiten en ervaringen in het buitenland, dan ben je hier op het juiste adres! Van wandelen langs een lavameer in Vanuatu tot zwemmen met walvishaaien bij Alphonse Island op de Seychellen, hier zijn geweldige activiteiten die je volgende reis uniek kunnen maken.

Burj Khalifa in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Je kunt het hoogste gebouw ter wereld bezoeken, dat ook een van de duurste door de mens gemaakte constructies is. Burj Khalifa is 828 meter hoog en heeft 163 verdiepingen. Dit observatiedek bevindt zich op de 124e verdieping en biedt je een spectaculair uitzicht over Dubai van bovenaf. Het is zeker een bezoek waard. De toren werd gebouwd door Emaar Properties in 2010, met een geschatte kostprijs van $ 1 miljard (USD).

Skywalk bij de Grand Canyon, Verenigde Staten

Je kunt over een glazen brug lopen die zich uitstrekt over de Grand Canyon en de Colorado rivier onder je zien bij Skywalk, gelegen in het West Rim gebied van de Grand Canyon. Deze must-do-activiteit bij een bezoek aan de Grand Canyon stelt je in staat om een ​​van de meest majestueuze locaties van de natuur te ervaren terwijl je je van bovenaf verwondert over de schoonheid ervan.

Loop op een lavameer in Vanuatu

De Ambrym vulkaan is een actieve vulkaan op het eiland Ambrym in Vanuatu. De naam “Ambrym” betekent “huis van de doden”, en het is gemakkelijk in te zien waarom. De bevolking van het eiland omvat veel mensen die gebruiken zoals kannibalisme en hekserij beoefenen, en soms zelfs hun eigen familieleden opeten als een vorm van begrafenisritueel. Het lavameer van Ambrym Island bevindt zich in een uitgedoofde vulkanische krater die gevuld is met lava en op sommige plaatsen een meer vormt van ongeveer 60 meter diep.

Victoria Falls brug in Zambia/Zimbabwe

De brug is een iconisch onderdeel van het landschap en je hebt een adembenemend uitzicht op een van de meest indrukwekkende watervallen ter wereld. De bungeejump zelf is opwindend, maar het is ook een once-in-a-lifetime ervaring waar je al je vrienden over kunt vertellen.

Inca Trail naar Machu Picchu, Peru

Wandelen over de Inca Trail naar Machu Picchu is een optie die je zal uitdagen, maar je een triomfantelijk gevoel geeft, met een gevoel van voldoening. De wandeling is inspannend en vereist een goede fysieke conditie en uithoudingsvermogen, maar het is de moeite waard voor het prachtige uitzicht op Machu Picchu van bovenaf en de mogelijkheid om onderweg een aantal fantastische ruïnes te zien.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.